Промотивен попуст по повод 12 годишен јубилеј

29-08-2022

Неделава славиме јубилејни 12 години постоење на поликлиниката и центар за болка Мед-Х дијагностика!

По тој повод, цените на сите наши услуги за секој закажан преглед ќе бидат со 5% намалени цени!

Телефони за закажување достапни нон-стоп: 076 344 343, 078 345 070 или 02 2792 003.

Тука сме за Вашето здравје.

Работно време понеделник-петок од 🕘 09:00 до 🕔 17:00
Работиме и во сабота од 🕙 10:00 до 🕐 13:00

Мед-Х – со нас се живее подолго.
www.medx.mk

Останати новости

17/05/2023 Stefan Vidinski

Неспоредлива практичност и квалитетно снимање со Siemens MAGNETOM C! достапно 24/7

Во денешниот живот со брзо темпо, пристапноста и ефикасноста се најважни во здравствената заштита. Навремените и точни дијагнози може да направат значителна разлика во исходот за пациентот. Затоа сме ...

10/05/2023 Stefan Vidinski

Siemens MAGNETOM C! отворен уред за магнетна резонанца

Магнетната резонанца е моќна дијагностичка алатка која користи магнетно поле и радио бранови за да произведе детални слики од внатрешните органи и структури на телото. Технологијата измина долг пат од...

03/05/2023 Stefan Vidinski

Испитувања со снимање кои се користат при дијагностицирање на камења во бубрезите и жолчни камења

Камењата во бубрезите и жолчните камења се две вообичаени состојби кои засегаат милиони луѓе ширум светот. И двете може да предизвикаат силна болка и непријатност и бараат итна медицинска помош. Еден ...