Нашиот тим

Нашиот тим составен од врвни, едуцирани и обучени професионалци

Славчо Видински

Генерален менаџер

×

Славчо Видински

Генерален менаџер

Место на раѓање
Скопје, Република Македонија

Е-маил
vidinski@medx.mk

Работно искуство

2010-… ПЗУ Поликлиника и центар за болка Мед - Х

Странски јазици

Англиски

Српски

Хрватски

Бугарски

Босански

Марина Анастасова Китаноска

Специјалист радиолог

×

Марина Анастасова Китаноска

Специјалист радиолог

Место на раѓање
Скопје, Република Македонија

Е-маил
marina@medx.mk

Образование

1987 - Медицински факултет Скопје

Клинички центар Белград (урологија) тема – Дилатација на стеноза на уретра

Работно искуство

1982 - 2015 Универзитетска Клиника за Радиологија Скопје, примариус доктор (шеф на одделот за урорадиологија)

2015-… ПЗУ Поликлиника и центар за болка Мед - Х

Стручни вештини

РТГ, КТ, МР и Ехо дијагностика

Странски јазици

Англиски

Српски

Хрватски

Бугарски

Босански

Бранко Блажевски

Специјалист неурохирург

×

Бранко Блажевски

Специјалист неурохирург

Место на раѓање
Битола, Република Македонија

Е-маил
branko@medx.mk

Образование

1985- Медицински факултет Белград

Работно искуство

1986-1996 Медицински центар во Битола

1996-2014 Универзитетска Клиника за Неурохирургија Скопје, асистент професор по неурохирургија

2016 – Филип Втори, специјална болница, Република Македонија, Скопје

2019-... Болница Ремедика, Република Македонија, Скопје

2020-... ПЗУ Поликлиника и центар за болка Мед-Х

Странски јазици

Англиски

Српски

Хрватски

Бугарски

Босански

Марија Видинска

Дипломиран физиотерапевт

×

Марија Видинска

Дипломиран физиотерапевт

Место на раѓање
Скопје, Република Македонија

Е-маил
marija@medx.mk

Образование

2014-2017 Медицински факултет Скопје, дипломиран физиотерапевт

Работно искуство

2016-2019 ПЗУ Промедика

2019-… ПЗУ Поликлиника и центар за болка Мед – Х

Странски јазици

Англиски

Српски

Хрватски

Бугарски

Босански

Стефани Стојческа

Дипломиран физиотерапевт

×

Стефани Стојческа

Дипломиран физиотерапевт

Место на раѓање
Скопје, Република Македонија

Е-маил
stefani@medx.mk

Образование

2014-2019 Медицински факултет Скопје, дипломиран физиотерапевт

Работно искуство

2017-2018 ПЗУ Менада медикал

2018-2019 Завод за физикална медицина и рехабилитација Скопје

2019-… ПЗУ Поликлиника и центар за болка Мед – Х

Странски јазици

Англиски

Српски

Хрватски

Бугарски

Босански

Диана Петровска

Спец.радиолошки технолог

×

Диана Петровска

Спец.радиолошки технолог

Место на раѓање
Скопје, Република Македонија

Е-маил
diana@medx.mk

Образование

2014-2019 Медицински факултет Скопје, специјалист радиолошки технолог

Работно искуство

2019-… ПЗУ Поликлиника и центар за болка Мед – Х

Стручни вештини

РТГ, КТ и МР.

Членства

Здружение на радиолошки технолози на РМ

Странски јазици

Англиски

Српски

Хрватски

Бугарски

Босански

Бранислав Ѓорѓијоски

Спец.радиолошки технолог

×

Бранислав Ѓорѓијоски

Спец.радиолошки технолог

Место на раѓање
Скопје, Република Македонија

Е-маил
branislav@medx.mk

Образование

2007-2012 Медицински факултет Скопје, специјалист радиолошки технолог

Работно искуство

2012-2013 ЈЗУ Универзитетска Клиника за Радиологија Скопје

2015-… ПЗУ Поликлиника и центар за болка Мед - Х

Стручни вештини

РТГ, КТ и МР

Членства

Здружение на радиолошки технолози на РМ

Странски јазици

Англиски

Српски

Хрватски

Бугарски

Босански